header image
Blog
Földet örökölt? És azt tudja, mennyit ér új birtoka?blog kép
A földöröklés híre érheti váratlanul vagy felkészülten is, de a felocsúdás után az első és legfontosabb kérdés az, mennyit ér az új birtoka. Az Agrotax precíz és gyors, online értékelési rendszerére támaszkodva azonnali támogatást kap, így nemcsak a hagyatéki tárgyalás, de a későbbi ügyletek során is sikere lesz.Kiemelten fontos, hogy már a hagyatéki tárgyalás előtt pontosan tudja, hogy a mai piaci áron számolva mennyit ér és milyen tulajdonságokkal rendelkezik a hamarosan tulajdonába kerülő földbirtok. Amennyiben nem egyedül örökli a termőföldet, ez a piaci ár képezi a korrekt elszámolás alapját, melyet ha már a hagyatéki eljárás során rögzítenek, akkor – egy majdani eladáskor – milliókat spórolhat. Ugyanis azzal elkerüli a túlzott mértékű adóalap megállapítását. Olvassa tovább cikkünket, és megtudhatja, hogyan segít Önnek az Agrotax!
Tudta, hogy a külterületi termőföldek átlagosan hektáronként 2 millió forint feletti, 2.186 ezer forint/hektáros áron cseréltek gazdát a legfrissebb adatok szerint? Mindez azt jelenti, hogy a kis területű termőföldek is több millió forintot érhetnek. Szolgáltatásunk segítségével megalapozott üzleti döntést hozhat, legyen szó adásvételről, haszonbérleti díjról vagy egyéb termőfölddel kapcsolatos ügyletekről.Magyarországon elsőként kifejlesztett, online termőföld-értékelő szolgáltatásunk automatizált és minden befolyásolástól független, szakértő értékbecslő felügyeletével, digitális helyszíni szemlével egészül ki, és igény szerint egyediesíthető is. Eljárásunk legnagyobb előnye, hogy a hosszadalmas hivatali ügyintézés helyett mindössze 24 órán belül elkészítjük földbirtok-értékelését – méghozzá reálisan és alaposan.Miben segít még az Agrotax?→ Akár az új birtok eladása, akár bérbeadása mellett dönt, jó, ha rendelkezik hiteles értékeléssel, ami felkészült, magabiztos tárgyalási pozíciót jelent az alkufolyamatok során, és biztosítja Önt arról, hogy nem jár rosszul. Hozzon okos üzleti döntéseket!→ Milliókat spórolhat azzal, hogy elkerülheti – a helytelen értékmegállapításból következő – túlzott mértékű adóalap megállapítását. Felejtse el a kellemetlen meglepetéseket!→ Független értékeléssel a zsebében bizalmi légkört alakíthat ki a tárgyalások során. Legyen magabiztos!→ Az Agrotax digitális földbirtok-értékelése nemcsak árat tartalmaz, hanem a földrészlet minden kulcsfontosságú műszaki-diagnosztikai adatát is, amelynek információtartalma nélkülözhetetlen a korrekt üzletkötéshez. Tájékozódjon, és lássa tisztán földügyeit!→ Több örökös esetén lehetőség van egyezséget kötni a vagyontárgyak kapcsán, amiben egy független értékelés és a megnyugtató elszámolás lehetősége segít fenntartani a békét a család, és minden más érintett között.→ Segíthet dönteni egy esetleges póthagyatéki eljárás megindításáról.→ Az értékelés földrészletre vonatkozó műszaki-diagnosztikai adattartalma, pontossága, kiemelt lehetőséget teremt az osztatlan közös tulajdon felszámolását célzó megállapodásokhoz.→ Az eljárás a legszélesebb körű adatbázisok összekapcsolásával a különböző tudományágak, szakterületek ismeretanyagát integrálja.→ Az értékelés (PDF formátumban, digitális aláírással, időbélyegzővel) munkanapokon 24 órán belül elkészül, nem kell heteket várni rá.→ A szolgáltatás díja rendkívül kedvező, és nem tartalmaz semmilyen rejtett költséget. Az ország egész területén:39.000 Ft + áfa/hrsz.Többezer elégedett ügyfelünk is garancia arra, hogyha minket választ, jó döntést hoz. Ismerje meg a földértékelés új dimenzióját az Agrotaxszal!
Az Agrotax digitális földbirtok-értékelés szántó és/vagy gyep (rét, legelő) művelési ágakban érhető el. Egyéb művelési ág(ak) esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdése van a szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Várjuk üzenetét!

Kapcsolat

9026, Győr, Víztükör utca 4., A. ép
facebook.com/agrotax.hu

Sajtókapcsolat

sajto@agrotax.hu

További információk

MódszertanunkAdatkezelés és tárolásÁltalános szerződési feltételek

Agrotax-hírlevél

Iratkozzon fel!Ha nem akar lemaradni a legfrissebb híreinkről és az aktuális akciókról, kérje hírlevelünket adatai megadásával
Szakmai partnerünk a SimplePay
SimplePay vásárlói tájékoztató
2024 - @X-Holding Zrt.
Smart Project Consulting Informatikai Kft.Marketing Empire.