Igazságügyi szakértői értékelés

Az Agrotax Kft. felkészült a termőföld-értékelés speciális igényeire is, mint pl. az igazságügyi szakértői megbízások.

Ez jellemzően két területet érint, egyrészt a bírósági, hatósági kirendeléseket, másrészt azon megbízásokat, amikor a jogi szabályozás kifejezetten igazságügyi szakértői munkához köti egy-egy eljárás megindításának lehetőségét. A termőföld-értékelés ebben az esetben is jelenthet értékbecslést és/vagy haszonbérleti díj megállapítást.

Ilyen jellegű megbízás esetén az Agrotax Kft. saját igazságügyi szakértő munkatársai, vagy megbízott igazságügyi szakértő partnerei végzik el a feladatot, a megrendelővel történő közvetlen kapcsolatfelvételt és megállapodást követően.

Piaci megbízások esetén 24 órán (egy munkanapon) belüli kapcsolat felvétel telefon és/vagy e-mail által (a díjazás mértékének megbeszélése, a szemrevételezéses helyszíni szemle időpontjának egyeztetése és egyéb feltételek tisztázása).

A fizetést (50% előleg) és a szemrevételezéses helyszíni szemlét követően 24 órán (egy munkanapon) belül az elkészült értékelés továbbítása online úton a – megrendelő e-mail címére – PDF formátumban elektronikus aláírással, időbélyegzővel.

A szolgáltatás díjazása egyedi megállapodással (a megrendelő elfogadásával) kerül meghatározásra, a megbízás jellegétől függően (pl. utazási költségek, művelési ág, megrendelési darabszám, stb.)

 

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

  • Email: kapcsolat@agrotax.hu
  • Mobil:+36 30 318 0095