Szolgáltatásunk

Hiszünk abban, hogy a termőföld érték – és egyre inkább az – ezért fontos, hogy a termőföld kapcsán mindig megalapozott döntést hozzunk.

 A döntéshez az elérhető legmagasabb szintű technológiai megoldásokat nyújtjuk, mely segítségével átlátható és tiszta piaci viszonyokat tudunk teremteni.

Ez az AGROTAX® precíziós termőföld-értékelés.

Társaságunk több tízezer mezőgazdasági ingatlan szerződés adataira és munkatársaink szakértelmére támaszkodva, egyetemi oktatók közreműködésével állította össze a Magyarországon első és egyedülálló eljárást, amely lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározhassuk egy mezőgazdasági ingatlan valós piaci értékét, illetve annak helyben érvényes haszonbérleti díját.

Az AGROTAX® termőföld-értékelés egy “digitális szemlét” alkalmazó, online-alapú, egyedi számítógépes programmal rendelkező eljárás, amelynek célja egy konkrét, helyrajzi számmal megjelölt termőföld értékének vagy haszonbérleti díjának megállapítása. A kor technikai lehetőségeit kihasználva – így például az értékelést befolyásoló tényezők online térinformatikai és műholdas eszközökkel történő térképi megjelenítését, modellezését- egyedülállóan pontos értékelést tesz lehetővé.

Vegye igénybe az AGROTAX® szolgáltatását honlapunkon!

ismerje meg módszertanunkat
»

Agrotax Árkalkulátor
»
Agrotax Digitális Földbirtok-értékelés
»